Advertorial · Produk

TUGEDA SSC,berbaloi dalam kelasnya

Berpeluang mendapat kepercayaan TUGEDA Carrier Malaysia,alhamdulillah TUGEDA SSC dah berada di kedai kami.Puas kami belek semalam,cuba dan tengok keistimewaannya berbanding pesaing jenis yang sama dalam standard yang serupa.Ewah,bukan main ayat saya ye.Macam iklan kereta.

Jom kita tengok dulu gambar-gambar TUGEDA SSC yang sampai di kedai.

Corak-corak styl0 TUGEDA SSC

harga-tugeda-ssc-11
Rambang mata teruih
harga-tugeda-ssc-10
Ini geng princess mesti suka

Variasi TUGEDA SSC

TUGEDA SSC mempunyai beberapa jenis iaitu TUGEDA Air SSC,TUGEDA Street Smart SSC dan TUGEDA Change SSC.Dalam artikel ni saya nak cerita mengenai TUGEDA Street Smart SSC sahaja sebab dah jatuh cinta.Dan ianya agak terkedepan berbanding jenama dari UK dan US.

Apa yang best dengan Street Smart SSC

Kami dah kenal pasti keistimewaannya tau.Kes belek-belek semalam.Ini yang kami jumpa.

1-Material tidak panas

Material pelapik bahagian dalam ni dibuat dari material kurang panas.Tengok gambar ni ye,kain dia jenis berlubang-lubang.Atau bahasa standard nya – Air mesh for breathable and airy.It is soft & comfy.Sesuai dengan cuaca panas di Malaysia.

harga-tugeda-ssc-3

Close up habis.Material dia memang sempoi.

2-Safety loops and buckles

Buckle?Ini ciri-ciri standard penting kalau nak lepas BBW Malaysia.Tested to carry up to 25kg of load.Durable buckle.Lepas tu keistimeewaan dia ada safety loop lepas pada buckle.In case of anything happen,ada 1 loop getah masih tampung berat anak anda dari jatuh terus ke bawah.

3-HYBRID HARNESS Inside (Integrated design) – Dual funtion/ 2 in 1 .

Baby Harness – Secure the snap button on the hybrid harness to use it as a baby harness which baby’s can be placed higher inside the soft structured carrier without using any infant insert,rolled towel,small pillow underneath baby’s bum for support.

Ada baby harness di bahagian dalam.Bermaksud,jika anak anda kecik sangat nak masuk…ada 1 lagi harness yang pegang dia di bahagian dalam macam ni.

harga-tugeda-ssc-2
Harness biru tu.

Dan ianya adjustable.Kalau baby dah besar,buka butang untuk besarkan harness seperti gambar di bawah.

Chair harness – Simply release the snap button attached on the hybrid harness to use as a chair harness.No more hassle to find baby chair,simply using multi tasks Tugeda soft structured carrier .

harga-tugeda-ssc-5

 

4-Ergonomic Design

Wajiblah ergonomic design.
-Curvy Shoulder Strap type of soft structured carrier to prevent rub/friction to lower arm (armpit)
-Curvy soft structured carrier Body panel pattern designated to follow body contour
-Curvy Waist Band for the soft structured carrier – Ergonomic/designated to follow human contour

Ok,setakat ini dahulu.Yang mana dah ada SSC,jom kita semak the optimal positioning for SSC setiap kali anda gunakan SSC anda

langkah-keselamatan-untuk-babywearing-newborn-2
Kredit gambar :http://babywearinginternational.org/what-is-babywearing/safety/

Gambar kami semalam.Model pun pakai teddy bear saja.Semalam meeting tak bawak baby..

harga-tugeda-ssc-1

Kami amat mengalu-alukan kedatangan anda untuk mencuba sendiri TUGEDA SSC ni di butik kami.Untuk pembelian secara online,postage PERCUMA diberikan sehingga 25 Februari 2016.

Harga

Harga TUGEDA Street Smart SSC 

RM280-RM310 /mengikut corak

PROMOSI pos percuma ke Semenanjung Malaysia sehingga 25/2/2016

 

Cara order

Order melalui whatsap Roslina 017 223 5362

 

Walk in ke butik kami di Shah Alam

map aub

(Visited 971 times, 1 visits today)

5 thoughts on “TUGEDA SSC,berbaloi dalam kelasnya

  1. Bagusnya, bukan sekadar sebuah pengendong bayi malah ia boleh jadi lebih dari sebuah pengendong ya…
    Mmg berminat sangat nak dapatkan tugeda ssc ni..Ada kawan yang rekomen brand ni,saya dah pernah cuba kawan punya yg jenis air , mmg selesa dan material yang digunakan berkualiti…
    cuma saya belum berpeluang lagi mencuba tugeda jenis yang ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge