Lifestyle · Produk

Telekung Kanak-Kanak 2015

Warna Baru dan Stok Baru Telekung Kanak-kanak 2015

Telekung raya 2015 kali ni berlainan sikit dengan warna telekung 2014,kami bawakan wana-warna terbaru telekung kanak-kanak Weeda.Juga dikenali pakaian solat,dengan material lycra.Warna?Mencairkan hati dengan warna-warna menarik kali ini.

Pilihan warna-warna telekung kanak-kanak
Pilihan warna-warna telekung kanak-kanak

Info Telekung Kanak-Kanak Weeda

>Material daripada lycra
>Sesuai untuk 4-12 tahun
>Kain yang labuh menutup aurat
>Getah pengikat kepala.Ini penting ya,sebab kanak-kanak kalau dia nak pakai telekung sendiri,yang masih kecil tu…susah nak ikat di belakang kepala sendiri.Jadi getah ini membantu anak anda pakai sendiri telekungnya.
Kain yang labuh dan panjang
Kain yang labuh dan panjang
Getah pengikat kepala
Getah pengikat kepala

Carta Size Telekung

Pelanggan digalakkan untuk mengambil ukuran bagi menentukan size telekung untuk anak anda.Biasanya size M sesuai untuk umur 4-7 tahun,size L 8-11 tahun.

Carta saiz telekung
Carta saiz telekung

Warna dan kod terbaru

Warna baru telekung kanak-kanak 2015 adalah light blue dan pink.Macam gambar di bawah ni.Comel dan lembut warnanya

Light pink & light blue
Light blue&pink

Ini pula warna yang kami sentiasa restock sebab permintaan yang amat menggalakkan untuk kod t01&t02,warna paling digemari.

KOD T01
KOD T01
KOD T02
KOD T02
KOD T09
KOD T09
KOD T10
KOD T10
Peach boarder biru
Peach boarder biru
Biru boarder peach
Biru boarder peach
Comel-comelkan warna untuk telekung kanak-kanak 2015 ini.
Harga RM69,
Kos pos RM7 ke semenanjung/RM10 Sabah@sarawak
Jom tengok testimonial pelanggan saya sepanjang saya menjual telekung di booth,secara online mahupun di butik kami >> About Umi&Baby,Subang Bestari
Adik Mayra dari Gombak..Bersungguh2 dia solat
Adik Mayra dari Gombak..Bersungguh2 dia solat
telekung_kanak2_2015_18
Beberapa hari lepas pos saya tanya samada pelanggan saya dah dapat atau belum,dia bagi gambar comel ni..anaknya pakai untuk trip ke masjid.
ni hadiah dari ibubapa kepada anak perempuan mereka.Semasa kami buka booth sempena Maulid Akbar di Masjid Bukit Jelutong.Datang fitting dan terus ambil yang berkenan.Tersentuh hati saya
ni hadiah dari ibubapa kepada anak perempuan mereka.Semasa kami buka booth sempena Maulid Akbar di Masjid Bukit Jelutong.Datang fitting dan terus ambil yang berkenan.Tersentuh hati saya
Adik beradik ceria dari Perak sebab ibu mereka janji nak upgrade telekung.Comelkan?
Adik beradik ceria dari Perak sebab ibu mereka janji nak upgrade telekung.Comelkan?
Ini feedback dari ibu yang beli untuk kembarnya.Gambar sebelah kanan pulak display telekung di kedai kami.Boleh datang dan fitting di Butik About Umi&Baby,Subang Bestari atau secara online.
Ini feedback dari ibu yang beli untuk kembarnya.Gambar sebelah kanan pulak display telekung di kedai kami.Boleh datang dan fitting di Butik About Umi&Baby,Subang Bestari atau secara online.

telekung_kanak2_2015_13

Seorang ayah dari Sepang belikan untuk puterinya.Sebelah kanan gambar katalog,kiri gambar adik comel.
Seorang ayah dari Sepang belikan untuk puterinya.Sebelah kanan gambar katalog,kiri gambar adik comel.

KLIK DI SINI >>Telekung Kanak-kanak 2017 

Harga Telekung

RM69/kos pos ke Semenanjung RM7

Cara pembelian

Whatsap 017 223 5362 Puan Ros

Walk in ke butik kami di Butik About Umi&Baby di Subang Bestari

(Visited 7,138 times, 1 visits today)

3 thoughts on “Telekung Kanak-Kanak 2015

  1. Assalamualaikum Puan Ros, saya berminat untuk membeli telekung kanak2 untuk 2 orang bagi kod T01 dan T09. Masih ada stok lagi ker. Maklum balas segera dari puan amat diharapkan. Nak bagi hadiah kat anak2. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge