Advertorial

Syampu Aura Hijab wangi bak perfume rawat rambut berkelemumur

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Alhamdulillah, minggu ini produktif buat saya. Kalau letak kepala atas bantal. Kira sampai 3, tup! Buka mata semula dah jadi pagi esok. Ada harinya saya tidur amat sedikit. Tapi saya sempatkan diri menulis sebab di hujung post ini saya nak buat contest syampu dari Aura Hijab.

Uruskan anak ke sekolah, berkejaran ambil stok, packing barang jualan untuk ejen dan pelanggan, mesyuarat,buat hampir semua bila suami out station ke negara jiran. Keluar masuk kereta dan rumah. Pakai dan buka tudung. Berpeluh dan rasa macam belacan tudung basahan. Rambut? Berkuap dan berkelemumurlah jawabnya.

aura-hijab-atasi-rambut-gugur-lepas-bersalin

Syampu Aura Hijab sampai

Gembira tak terkata. Dapat syampu tau. Baru datang semangat nak manjakan rambut. Lupa dah kali terakhir manjakan rambut. Syampu sedia ada pun asal boleh. Tambah gembira nak rawat kelemumur yang agak lama saya tak ambil kisah pun. Botolnya besar dan berat. 400ml,puas hati. Nampak elegan.

aura-hijab-atasi-rambut-gugur-lepas-bersalin-1

Bagaimana Aura Hijab diasaskan

Cerita ia diasaskan menarik perhatian saya. Syampu Aura Hijab diasaskan oleh Puan Aisyah. Puan Aisyah pernah mengalami kerosakan rambut yang kronik. Rambutnya gugur teruk, hasilnya adalah rambut di kepala beliau menipis dan nampak kulit kepala. Tak dapat saya bayangkan stress yang Puan Aisyah alami.

Macam-macam beliau usahakan seperti beli serum itu dan ini, berhabis ribuan ringgit, dan cuba pelbagai petua mahupun salon. Satu hari suami Puan Aisyah suruh beliau kaji sendiri formula untuk rawatan beliau. Kawan kepada suami Puan Aisyah adalah pemilik kilang biotech. Jadi ada peluang di situ.

Berpuluh-puluh formula Puan Aisyah cuba. Akhirnya beliau jumpa satu formula yang memberikan penyelesaian dalam masalah rambut beliau dalam masa seminggu. Ini betul-betul rawatan pantas. Kemudian suami Puan Aisyah cadangkan supaya beliau membantu pula orang lain yang menghadapi masalah seperti beliau.

Baguskan? Saya setuju sangat. Perempuan-perempuan berhijab ni kadang-kadang agak ambil mudah soal rambut. Apa-apaterjadi pada rambut mereka agak kurang sensitif sebab masalah boleh ditutup dengan tudung, hinggalah masalah rambut tak terbendung lagi.

puan-aisyah-pengasas-syampu-aura-hijab
Puan Aisyah pengasas Syampu Aura Hijab

Bagaimana syampu Aura Hijab membantu merawat rambut anda

syampu-aura-hijab-berkesan

  • Aura Hijab Berkesan Seolah-olah 3 in 1 iaitu, Syampu, Conditioner dan Juga Vitamin Rambut.
  • Ianya Rawatan Rambut Yang Cepat, Jimat & Mudah.
  • Aura Hijab membuatkan akar rambut anda menjadi kuat supaya dapat kurangkan rambut gugur.
  • Ia merangsang proses pertumbuhan rambut baru sekaligus jadikan rambut anda lebih lebat.
  • Ia melicinkan rambut supaya dapat kurangkan kadar rambut putus.
  • Ia meremajakan sel rambut supaya melambatkan lagi proses rambut gugur .

Panduan cara menggunakan syampu Aura Hijab

Ikut panduan cara guna untuk hasil terbaik. Baru betulkan? Target saya, mahu ada hasil positif untuk masalah rambut saya yang berkelumumur ni. Nampak cliche, tapi kepala saya ni kalau digaru-garu tu ada macam snow flake. Tapi belum musim salji.

  1. Gunakan syampu sehari sekali
  2. Urut rambut dan kulit kepala dengan bagi meratakan syampu dan nutrisi pada kulit kepala dan rambut
  3. Biar selama 5 minit untuk syampu meresap pada kulit kepala dan rambut.
  4. Bilas kepala hingga bersih.

Ikut panduan cara guna. Lepas tu Insyaallah membantu masalah rambut berkelumumur. Sebotol syampu 400ml ini tahan 3bulan.

Salah satu bahan dalam aura hijab ini yang mengejutkan saya adalah DAUN BIDARA. Mesti anda pernah dengar daun bidara kan? Biasanya sekarang amat popular dibuat mandian bidara untuk menghalau gangguan. Tapi rupanya daun bidara ni berkhasiat untuk mempercepatkan pertumbuhan sel-sel baru. Jadi rambut akan jadi lebat dan kuat. Hasilnya tak mudah putus.

Selain itu antara bahan-bahan aktif lain yang terdapat dalam syampu ini adalah BUAH KERAS, MINYAK ZAITUN dan PEWANGI ISTIMEWA AURA HIJAB

Apa jadi lepas pakai syampu Aura Hijab?

Apa jadi pada rambut saya lepas tu? Rambut saya wangi sampai ke malam. Lepas 3 hari rambut jadi licin dan lembut. Seronoknya,wangi dan lembut. Lama dah saya dok hentam keromo bersyampu. Dapat yang berkualiti macam ni rasa puas hati.

5 hari lepas saya guna kelemumur saya berkurang. Alhamdulillah. Ini saya teruskanlah sebab dah berkesan.

bagaimana-saya-merawat-rambut-berkelemumur
Ada Aura Hijab,tak perlu gajet Doremon dah untuk rambut.Hehhe

Apa kata pengguna Aura Hijab?

kata pengguna aura hijab

Ini antara testimoni pelanggan yang ada masalah seperti saya dan guna syampu Aura Hijab.

aura-hijab-atasi-

aura-hijab-atasi-rambut-berkelemumur

Tak lama lagi syampu Aura Hijab ni akan berada di kiosk-kiosk dan kedai-kedai yang menjual barang kesihatan. Mudah lah kalau nak cari. Bukan di dunia online saja.

Harga syampu Aura Hijab dan cara beli

HARGA SYAMPU AURA HIJAB RM129.90/400ml

Harga di atas berbaloi dengan pos PERCUMA.Belian boleh di buat melalui whatsap ke nombor 017 544 4880 atau terus ke website Aura Hijab di AuraHijab.my

Contest untuk pembaca blog Little Muna’s

Pembaca blog Little Munas boleh sertai contest Aura Hijab dengan cara :

1- Tulis masalah rambut yang anda sedang alami di ruangan komen.

2- Kongsi artikel ini di facebook anda.

3- Contest bermula dari 20 Oktober hingga 27 October 2016. 3 pemenang bertuah akan dipilih dan menerima sample syampu Aura Hijab (90ml).

Untuk maklumat lanjut mengenai Aura Hijab:

 

Facebook : Aura Hijab HQ

Website : AuraHijab.my

Instagram: Syampu_Rawatan_AuraHijab
#AuraHijab #RambutGugur #RawatanPantasRambut

(Visited 294 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Syampu Aura Hijab wangi bak perfume rawat rambut berkelemumur

  1. Rambut saya ada kelemumur.dari umur 13 tahun hingga sekarang.sampai sekarang belum berjumpa shampoo yang sesuai

    1. Terima kasih Nur Adinie ni.Sama macam masalah saya.Tapi yela,kita ni jarang nak kongsi.Dah pakai tudung tu,kira tak perlu ambik berat sangat hal rambut

  2. Waaa-saya memang tercari cari syampoo untuk masalah keguguran rambut-saya mempunyai masalah keguguran rambut yang teruk
    Saya amat harap aura hijab boleh bantu selesaikan masalah saya?

  3. stress mak! tiap2 hari kna vakum bilik&rumah sbb tiap2 hari rmbut mak gugur! ibarat dedaunan berguguran gitu! mak hrp sgt shampu aura hijab ni dpt tlg mak! tolonglah!!!!

    1. Mak aween..I like your comment.Terima kasih sudi masuk contest littlemunas.Mak pi bagitau orang lain suruh masuk contest juga no..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge