Lifestyle

Steering Mainan Kanak-Kanak

Kanak-kanak mana yang tak suka main steering?

Kalau setiap hari dia tengooook je mak atau ayah dia pusing-pusing steering kereta.Pergi sana sini.Hari-hari dia usha rapat.Sampai masa mesti dia nak main steering kereta tu.Biasa berlaku pada semua.Habis dikacaunya lamu signal,hon dan wiper.Segala apa yang boleh ditekan.Pengalaman saya,anak main lampu dan kami keluar dari kereta untuk singgah di butik kami di About Umi&Baby,Subang Bestari. Lepas tu..bila waktu balik…bateri ‘flat’.Kereta tak boleh start langsung.Sedih.

Alkisahnya kami sudah berjualan steering mainan kanak-kanak ni selama 3tahun.Jualan secara online,di booth mahupun di Butik About Umi&Baby,Subang Bestari juga,steering mainan kami memang laku keras.Alhamdulillah.Jom tengok video fungsi steering mainan ni.

Ciri-ciri steering mainan kanak-kanak

✔Ada bunyi deruman enjin,tukar gear dan ‘braking’.
✔Ada lampu kelip dan meniru kelajuan kereta.
✔Sesuai dilekapkan ditingkap dan ‘stand’ untuk dipegang dalam kereta.
✔Sesuai sangat bila anak dah mula tunjuk minat nak ambil alih steering kereta daripada anda 

✔Ada button signal,kiri,kanan dan emergency

**Pakej termasuk 3 biji batery AAA [tak payah beli bateri asing dah…]

Setiap pembelian kami sertakan FREE GIFT mini puzzle.

Fateh 7 bulan.Gedik-gedik kaki sebab excited
Fateh 7 bulan.Gedik-gedik kaki sebab excited
Testimoni gumbira
Testimoni gumbira.Senyum…
booth-shahalam-february-1
Laku keras di booth
Adik Melati,sambil drive dia azan
Adik Melati,sambil drive dia azan

Harga RM45

Kos pos rm7 ke semenanjung malaysia

Untuk pembelian boleh hubungi 017 223 5362

 

(Visited 1,349 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge