Lifestyle

Softbook Terbaru di Little Muna’s

Excited nak update entry kali ni sebab saya dah bawa masuk pelbagai softbook menarik bulan ini untuk tatapan peminat-peminat softbook macam saya sendiri.Ta-ra..softbook terbaru ni sempat saya siapakan video lagi tau.Jom kita tengok senarai softbook atau clothbook terbaru dari kami bulan ini.

Softbook Hello Kitten!

softbook-hello-kitten-2

RM29 (lihat informasi produk di sini > http://littlemunas.com

 

Maisy’s Snuggle Book

Sempat saya buat review tau di youtube.RM29

Night-Night Baby

Fisher-Price-Baby-Cloth-Book-Soft-Animals-Counting-Books-2pcslot-p52482-600x600

Stock kali ni original,eksport quality dan didatangkan dengan beg.RM29

Counting Cute Animals

softbook-counting animal-1
RM29

Counting fun

softbook-counting fun-1

Islamic Softbook

islamic-softbook-murah-1

Pakej dah habis buat sementara waktu.Jadi saya jual secara loose.Kalau anda berminat nak campur-campur tajuk di atas ye.

RM35/per softbook

Beli 3 tajuk dalam gambar di atas pada harga RM100.

Stock Clearance

islamic-softbook-murah-2

Nak cuci display rack.Harga clearance RM25-RM28 setiap softbook.

Latest

Ini paling baru sebab tak sempat buat apa lagi.Saya letak di sini dulu gambarnya.

softbook-baby-murah-4

Belian boleh dibuat melalui

PM facebook kami di sini >> https://www.facebook.com/messages/littlemunas

Whatsap 017 223 5362 Puan Ros

Atau Walk in ke Butik About Umi&Baby,Subang Bestari

(Visited 91 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge