Lifestyle

Softbook comel untuk bayi

Kali ni saya bawakan satu lagi design softbook comel untuk bayi.Selain islamik softbook yang saya jual.Ada juga softbook-softbook lain yang comel-comel.

Softbook kali ni berlainan sedikit.Ia lebih sesuai untuk yang berumur 0-6 bulan.Tiada cerita,softbook ni ada gambar yang kontra dan comel.Tajuknya Jungly Tailer

image

Softbook menarik sebab setiap page ada ekor-ekor binatang.Kalau baby baru 3-6 bulan memang sesuai sangat sebab mereka sikit demi sikit nak menguatkan motor halus dan kasar.Boleh mereka sentuh-sentuh ekor binatang tu.

image

Gambar-gambar binatang dalam softbook ni pun comel dan sengaja dibuat dengan warna kontra untuk merangsang penglihatan bayi.

image

Buku lembut dan ringan.Ada crinkly sound untuk merangsang bunyi untuk bayi pada tahap ini.

image

Bercerita lah untuk bayi anda dengan nada yang menarik.Buat mimik bunyi binatang.

image

Yang seronoknya…bagi je kat bayi anda.Ada mesti dia gigit-gigit sebab lembut.Nama pun softbook.

image

Tengok.Adam Sufi dari JB dah dapat satu softbook.Harga softbook rm25 seunit.Kalau anda nak kombo menarik dan berbaloi.Beli 1 softbook dan 1soggy inchworm.Pada harga RM50.Kos pos adalah percuma.

HARGA RM25

Untuk pembelian ~whatsap/telegram 017 223 5362

(Visited 374 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Softbook comel untuk bayi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge