Bedah Buku

September-Softbook Peekaboo I Love You (Buku ke-7)

softbook-peekaboo-1

Tajuk : Peekaboo I Love You

Penerbit : Lamaze

Buka-buka almari,jumpa balik softbook yang saya belikan setahun yang lepas.Masa dulu saya yang bacakan untuk anak saya yang waktu tu 7bulan.Sekarang dia dah pandai.Dia sendiri buka dan baca sendiri.Dia selak-selak buku pekaboo ni.

peekaboo iloveyou

Ni lah..semua tempat boleh selak-selak.Siapa yang sayang baby ni.Sangat comel.Saya beli di mana?Saya yang jual satu masa dulu.Sekarang dah susah nak borong.Kalau anda nak cari jugak mungkin,mungkin ada di Book Excess,Amcorp Mall.Online mungkin di Lazada masih ada.Atau kalau nak cuba?Call saya 017 223 5362

softbook-peekaboo-2

Ok.Selamat membaca

 

(Visited 155 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge