Advertorial

Romper Baju Melayu 2016 READY STOK!

Alhamdulillah,romper baju melayu dah ready stok.Berada di kedai kami sejak pertengahan Mac lagi.Stok-stok baju raya 2016 untuk baby,kanak-kanak dan ibu akan sampai peringkat demi peringkat.Saya akan update di sini ya seperti biasa.Tahun 2016 ni design romper dikenali dengan nama Romper Dhiyad.

Warna-warna romper baju melayu 2016

romper-baju-melayu-2016

MAROON

romper-baju-melayu-2016-4

YELLOW

romper-baju-melayu-2016-5

GREEN

romper-baju-melayu-2016-7

ROYAL BLUE

romper-baju-melayu-2016-3

RED

 

Keistimewaan Romper baju melayu

Alhamdulillah,baby boy sekarang nak bergaya ala-melayu dan mencari yang selesa dah senang.Design baju melayu tetapi dalam bentuk romper baby.Sedap kan?Especially untuk newborn sampai setahun.Nak pakaikan baju melayu complete sah la susah nak mencari.Pakai ala romper niā€¦senang mak maintain.Selop pakai dan butang je..siap!Baby dah sedia nak gi kenduri ke,akikah ke,raya 2016 atau nak bawak bertarawikh tahun ni.
>> Materialnya kain cotton t-shirt yang sejuk.Selesa untuk baby.
>> Serap peluh,baby selesa tau
>> Tak panas.
>> Paling best nampak in-trend gitu,sebab ada lining warna kontra pada poket depan dan belakang,pergelangan tangan dan leher.Syoomel!

Saiz dan ukuran romper baju melayu

romper-baju-melayu-2016-2

Harga dan cara beli romper baju melayu

Harga RM59
kos pos ke semenanjung RM7 untuk 1-4 helai romper
Cara beli;
+ sms/whatsap 017 223 5362 Puan Ros,juga buka untuk BELIAN BORONG
+ belian di website kami www.littlemunas.com
(Visited 1,488 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Romper Baju Melayu 2016 READY STOK!

    1. Terima kasih Puan Julia…tak sangka Puan julia komen di blog kite..kite baca blog julia almost everyday kot.Hhehehhe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge