Lifestyle

Ogos-Kai-Lan ABC (Buku-7)

ni-hao-kailan-abc-1

Tajuk : Kai-Lan’s ABC

Publisher : Nickelodeon

Ogos dan buku ke -7.Kali ni saya tunjuk sikit buku untuk kanak-kanak 1-3 tahun.Buku ABC mudah.Cantik.Buku ni keras.Hard cover,dalam pun keras jugak.Dalam 14 muka surat kot.

kailan-abc-book

 

Yang saya suka saiz dia kecil.Tengok sesuai dengan tangan baby yang comel gebu tu.Cerita dia mengenai abc lah.Tapi dalam bentuk penceritaan.Jadi boleh bercerita sekali.Kartun?comel.

kailan-abc-book-2

 

Dengan kualiti kulit dan buku tebal ni.Harga dia cuma RM7.90.Kalau di kedai-kedai buku lain mau berbelas atau berpuluh ringgit.Tau tak di mana saya beli buku?Saya beli di Book Excess,Amcorp Mall.Murah sangat buku kat situ.Macam Big Bad Wolf punya harga tapi ada setiap hari.Nak tengok yang online?Di sini>>  http://www.bookxcessonline.com/

(Visited 93 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge