Parenting

Mendidik Anak Fasih English

Saya banyak menghadiri seminar ajar anak membaca dan parenting talk.Salah satu soalan popular yang peserta selalu tanyakan kepada ahli panel –

+ Puan/Tuan,bagaimana nak mengajar anak bahasa inggeris.Patut kita ajar yang mana dulu

+Puan/Tuan berkesan tak kalau kita buat cara-ibu bercakap dengan anak bahasa inggeris sahaja dan ayah bercakap bahasa melayu sahaja.

+ Puan/Tuan,saya hantar ke tadika yang ada module ‘english’ tapi cikgu-cikgu tadika tak bercakap bahasa inggeris pun dengan anak

+ Puan/Tuan boleh kongsikan bagaimana kita nak bagi anak kita ni fasih bahasa inggeris,walaupun ibu ayah dia tak de lah ‘speaking’ berabuk.

Puan Rasheedah CoachSha akan berkongsi kaedah,cara dan ilmu beliau dalam mendidik anak-anak fasih berbahasa inggeris.

Kami juga nak bagi PERCUMA > Islamic Children Song Learning Pack (berharga RM50) kepada setiap penyertaan pada 1 November ini

seminar-fasih-berbahasa-inggeris-1

 

Jom tengok Coach Sha dan Caoch Ridz bercakap mengenai seminar FBI (Fasih Berbahasa Inggeris) di slot Assalamualaikum,TV AlHijrah

Untuk mendaftar

Whatsap kepada Puan Ros di 017 223 5362

Peta ke Lokasi Bengkel “Didik Si Kecil FBI”

map aub

(Visited 208 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge