Lifestyle

Mainan Robocar Poli Anak Berebut

Mainan Robocar Poli boleh transform

Mainan yang tengah meletop di Malaysia
Mainan yang tengah meletop di Malaysia

Habis musim frozen.Sekarang semua lah kanak-kanak tengah suka dengan robocar poli ni.Anak saya lambat sikit suka sebab saya jarang bukak astro ceria kat dia.Sekarang dia dah terjebak pulak.Little Muna’s juga tak ketinggalan jual set mainan robocar poli yang boleh transform macam ni.Saya jual in a set of 4.Saya jual berasingan dan secara set.

Display di kedai
Display di kedai

Set robocar poli 4 mainan boleh transform RM60/kos pos RM8

1 karakter robocal poli RM19/kos pos RM6

Jam Robocar Poli

Jam pun ada..
Jam pun ada..

Jam robocar poli RM17 seunit,kos pos RM6

Ada projektor gambar robocar poli

Telefon Robocar poli

mainan-robocar-poli-murah-5
Telefon
Projektor gambar robocar pada telefon
Projektor gambar robocar pada telefon

Telefon robocar poli RM20

Ada bunyi-bunyi bila ditekan,boleh rakam suara (macam game kucing di ipad tu) dan ada projektor.

Menenangkan anak berebut nak main
Menenangkan anak berebut nak main

Mini robocar poli

RM20 each
RM20 each

Robocar Parking Base

CITY POLICE'S PLAYSET
CITY POLICE’S PLAYSET
Belakang kotak
Belakang kotak
Poli Parking Base
Poli Parking Base
Amber
City Hospital

Parking base set RM60

Cara pembelian

 

atau PM facebook kamiĀ https://www.facebook.com/littlemunas

atau terus ke Butik PenyusuanĀ About Umi&Baby,Subang Bestari

Untuk pembelian whatsap 017 223 5362

 

(Visited 1,741 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge