Lifestyle

Jubah Kanak-Kanak Muslimah

Assalamualaikum,as usual.We are consistently update our jubah’s color and restock those hot colors.So today is the day of virtual fashion show.Lets watch our latest collection.

Jubah Kanak-Kanak Pink

Yang princess cecomel ni memang alah tak boleh tengok warna pink.This is for you girls

Mummies..follow je
Mummies..follow je
jubah_kanak_kanak_perempuan_36
Shocking pink
jubah_kanak_kanak_perempuan_37
Deep pink
Merah Hati
Merah Hati
jubah_kanak_kanak_perempuan_21
Dusty Pink

Jubah Kanak-Kanak Color Block

Terbaru dari kami ye…The Jenny’s

Mana nak cari lawa cenggini?
Mana nak cari lawa cenggini?
2 warna hebat bergabung
2 warna hebat bergabung
Sooo..irresistable
Sooo..irresistible
Nice combination
Nice combination
Red&Mustard
Red&Mustard

jubah_kanak_kanak_perempuan_18

 

Jubah Kanak-Kanak Purple

Purple ada kelasnya yang tersendiri.Warna elegan.Kali ni kami bawakan yam purple yang macam ice cream tu.

4 variasi purple
4 variasi purple
Macam aiskrim
Macam aiskrim

 

Size chart

Dear..sekarang kami dah tambah size untuk jubah kanak-kanak 2 tahun.Yang adik kecik-kecik boleh beli dengan kami tau.Starting from 2 years.Kami juga tambah size 30 upon request.Ini size chart kami yang baru

Dari kecik sampai besar
Dari kecik sampai besar

Keistimewaan Jubah Kami

  1. Jenis kain adalah material lycra yang berkualiti.Bukan jenis yang ringan dan jarang.Material yang berat membuatkan ianya nampak ‘flowy’.
  2. Potongan jubah jenis ‘princess cut’ dengan cekak di tangan
  3. Kemasan lycra ‘glitter’ esklusif pada bahagian atas dan tangan jubah.
  4. Terdapat dari size 2tahun hingga 10-12 tahun bergantung kepada ketinggian anak anda.Jadi sesuai dipadankan bersama adik beradik dan sepupu-sepupu.

Testimoni pelanggan

Harga dan cara beli

  • RM69 untuk saiz 16-22
  • RM75 untuk saiz 24-30

Harga tidak termasuk pos.

Cara belian,telegram atau whatsap ke 017 223 5362 atau pm ke https://www.facebook.com/muslimkidsclothing

Walk in ke Butik About Umi&Baby,Subang Bestari

Nak lihat entry dan corak jubah paling update?KLIK DI SINI

(Visited 937 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge