Kelas Bisnes · Lifestyle

Hala tuju littlemunas.com 2016

Hari ni cerita pasal bisnes.Boleh ke?Sebab nak berjaya kena visualize.Catit dan jalan terus.Kali ni saya nak update mengenai littlemunas.com yang baru.Jom kenang-kenangan littlemunas.com yang lama.

littlemunas-com-2

Baaaanyak educational toys yang saya jual.Ada stok yang memang ada.Ada stok yang lama tak de dan tak update di website.Akhirnya mengagau saya cari kat kawan-kawan.Kali ni saya nak fokus.Nampak website lawa dan meriah banyak barang.Kali ni nak reduce kepada barang-barang yang saya betul-betul fokus.

facebook-cove-photo-1

Apa yang saya betul-betul fokus sekarang?alas tilam waterproof.Memang stok sentiasa ada.Group ejen saya dah buat.Saya cari ejen dan mula grow ejen.Doakan saya istiqamah ya.Di jalan yang lurus…Amin

alas-tilam-waterproof-bercorak-71

Sepanjang berniaga dari hujung 2012,memang saya tak berani nak cuba grow ejen.Tapi tahun ni saya nak buang 4 tembok penghalang saya.Saya yangbuat sendiri tembok ni dalam hidup saya

>TAKUT sangat nak rekrut ejen
> RISAU nanti jadi caca marba kena menjawab whatsap.
> KALAU tak boleh nak handle ejen..
> NANTI MACAMNA kalau depa suam-suam kuku ka..apa ka..?

Sebenarnya,bila direnung-renung balik.Saya assume ja.Saya lah kena jadi team leader kan.

Suka ke dengar pasal bisnes?Kalau suka komen lah yang positif-positif.Nanti saya cuba panjang-panjangkan topik ni.Mana tahu membantu newbies.Insyaallah

 

NAK JADI EJEN ALAS TILAM WATERPROOF?

SMS Roslina 017 223 5362

(Visited 65 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge