Bedah Buku

Ogos-Si Kucing Kecil (Buku ke-3)

Buku 3 bulan Ogos adalah puppet book.Nama je buku ke-3 bulan Ogos.Bukan bermakna baru baca 3 buku..tapi baru mampu masukkan entry untuk buku ke-3.Banyak dah buku baca…tapi mak tak mampu execute semua kepada entry blog.Mau saya tak tido seminggu nak berkongsi dengan anda.

Tajuk Buku : Si Kucing Kecil

Penerbit : Edukids

Penulis :

Si Kucing Kecil
Si Kucing Kecil

Buku ni khas untuk anak ke-2 saya.Umur setahun 7 bulan sekarang.Kami letak 2 puppet book jenis ni dalam kereta.Mula-mula dia agak blur dengan puppet tu..kelakar sikit muka dia.Tapi janji anak suka!Masa balik raya,dari Penang ke KL ada bacakan juga buku ni.Kita masukkan jari dan goyang-goyang lah puppet tu.Suka tau kalau baby 1-3 tahun ni tengok macam tu.

Bacakan untuk dia
Bacakan untuk dia dalam kereta

Dia ni memang suka amat dengan kucing.Lepas tu saya bacakanlah.Lepas 2 minggu dia belek-belek buku dan kami baca dalam kereta.Dia dah mula pandai masukkan jari dalam puppet tu dan dia sendiri main-main.Time ni dia nak baca sendiri dah.Sila oh sila..

Gegar gambar sebab dia nak baca sendiri
Gegar gambar sebab dia nak baca sendiri

Jom kita tengok sikit isi buku ni.

buku-boneka-10 buku-boneka-11

 

Setakat ini dulu.Selamat membaca untuk anak-anak anda.

 

Anda minat dengan buku ini?

Boleh lihat katalog dan harga di sini >> Little Muna’s Facebook

(Visited 166 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge