Lifestyle

Baby Musical Carpet

Assalamualaikum.Alhamdulillah saya menjual baby musical carpet ni sejak dari 2012.Kali ini 2015 saya bawakan lagi educational toys yang makin hebat.Eventually selepas bertahun-tahun dalam arena educational toys ni,saya makin mahir.Alhamdulillah.

Kali ni kita buat comeback.

English learning;Baby Musical Carpet

Baby musical carpet
Baby musical carpet

Inilah rupa baby musical carpet dan kotaknya.Jom kita tengok pula fungsi dia.

Comel dan sesuai untuk baby tau
Comel dan sesuai untuk baby tau

Fungsi

1. Lampu menyala nila ditekan-tekan.Sesuai untuk menarik minat baby.

2. Ada 6 fungsi MODE.Nampak tak lilin yang tulis MODE tu?Mode tu boleh ditukar-tukar kepada MODE; Read ABC,Music,Quiz,Disco (bunyi-bunyi) dan ABC bila baby tekan.

3. Ada bunyi telefon,kuda,burung dan lain-lain.

Product Information

> Menggunakan 3 battery AAA

> Saiz 68 x 45cm

> Sesuai untuk baby yang dah mula merangkak.

HARGA RM43/Kos pos ke semenanjung RM7

Boleh buat belian melalui whatsap 017 223 5362

atau PM facebook kami https://www.facebook.com/littlemunas

atau terus ke Butik Penyusuan About Umi&Baby,Subang Bestari

Ready stok
Ready stock

Nak tengok video baby musical carpet?Saya terjumpa di youtube.

 

(Visited 158 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge