Lifestyle · Produk

Alas Tilam Waterproof littlemunas dapat sambutan hangat

Assalamualaikum,pagi ni nak berkongsi.Alhamdulillah,Kak Oleen (sayalah tu) dah lancarkan dan fokus betul-betul jual alas tilam ni dah 2-3 bulan.Kira musim hot selling item di website dan facebook Kak Oleen lah.Jadi syukur sebab banyak sangat feedback bila Mami jual alas tilam waterproof ni.Ramai yang berkongsi gambar-gambar mereka.

Mana yang belum tahu pasal alas tilam ni boleh baca entry mummy yang dulu >> Alas Tilam Waterproof Bercorak . 

Akak kongsikan ‘kehangatan’ aura alas tilam waterproof ye.

alas-tilam-waterproof-9

 

Ok,jom Kak Oleen kongsikan gambar-gambar dan kiriman whatsap dari customer akak..

alas-tilam-waterproof-22

alas-tilam-waterproof-bercorak-13

 

alas-tilam-waterproof-bercorak-2 alas-tilam-waterproof-bercorak-10

alas-tilam-waterproof-bercorak-4

alas-tilam-waterproof-bercorak-9

alas-tilam-waterproof-bercorak-8

alas-tilam-waterproof-bercorak-12

alas-tilam-waterproof-bercorak-14

alas-tilam-waterproof-bercorak-15

alas-tilam-waterproof-bercorak-16

testimoni-alas-tilam-waterproof-1

alas-tilam-waterproof-bercorak-17

alas-tilam-waterproof-8

alas-tilam-waterproof-7

alas-tilam-waterproof-6

alas-tilam-waterproof-bercorak-18alas-tilam-kalis-air-30

Akak suka sangat tau berkongsi manafaat tilam ni.Antara Cikgu Akak yang akak pernah belajar Puan Nas Adila,dia kata,kalau yakin product kita tu memberi manafaat memang teruskan saja beriklan dan sebarkan manafaat.I feel tau..I feel berkongsi manafaatnya.

Sekarang akak nak tambah ejen lagi tau.Wassap number kat bawah tu terus.laju-laju

image (46)

(Visited 153 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge