Lifestyle

Ajar anak menulis dengan cara menyeronokkan

Adakah anda mahu anak anak anda seronok belajar menulis seawal usia 3 tahun ?

Dani & Aleena seronok dapat belajar menulis menggunakan buku ‘Koleksi 8 Buku Mari Belajar Menulis’.boleh tulis lepas tu padam semula… Bersemangat diaorang. Terima kasih kerana memperkenalkan buku ini- Farrah Yunie, Kota Kinabalu, Sabah.

koleksi8bukuanakkumaribelajarmenulis3

Aktiviti menulis berjemaah anak-anak Puan Rosmaria dari Kuantan.

Kalau hari-hari macam ni..saya bahagia

Hadiahkan 8 Buku Magik Boleh Tulis Padam ini plus dapat lagi 5 FREE Gifts…mesti anak suka..

Kenapa ia dipanggil buku magik? Magiknya buku marker ni boleh tulis padam tulis padam tulis padam berulang kali buku tak rosak sebab ia glossy dan kalis air.Material yang digunakan sama dengan kemasan whiteboard.Mini whiteboard marker juga kami sertakan.Jimat kertas, selamat dinding rumah..dan boleh digunakan untuk setiap seorang.Padam dan tulis semula berulang-ulang kali.

Jadi bagaimana set ini akan membantu anak anda yang bijak-bijak itu?

Set ini akan membantu anak anda belajar menulis dengan lebih cepat dengan cara berikut:
– boleh tulis dan padam semula. (jimat kertas!)
– seronok belajar sebab colorful!
– Mereka akan suka dan terus berusaha – kerana seronok
– Mudah ingat – kerana tulis secara berulang
– Lengkap, sebab ada ABC, Alif Ba Ta dan 1,2,3
– tak perlu risau anak menconteng dinding
– kertas waterproof, tak mudah koyak

Apa kata pengguna?

Ahmad Wirdas Iman begitu seronok apabila menerima bungkusan parcel yang dia anggap adalah hadiah harijadi dia. Ahmad Wirdas Iman menjadi lebih seronok dan bersemangat untuk belajar menulis dengan ilustrasi gambar yang menarik, warna warna ceria mampu menarik minat iman untuk terus tekun belajar menulis dengan bantuan ayahda iman. iman ckp ‘ eh boleh hilang yang iman tulis tadi’…hehe sungguh lucu..saya harap dengan adanya buku buku tulis dan padam ini iman semakin bijak menggunakan kemahiran motor spt menulis dan melukis dgn jayanya. Doakn iman yer..semoga thn depan iman dapat mempratikkn kemahiran ini apabila iman naik ke sekolah tadika – Ahmad Wirdas Iman , 3 tahun 9 bulan

Adam bin Mohmmed Nazlee. 5 tahun. “Adam boleh duduk tekun menulis lebih lama dari biasa. Kalau tak, asyik kata letih je.”-Puan Azlina Hassan

Adam bin Mohmmed Nazlee. 5 tahun.
Adam bin Mohmmed Nazlee. 5 tahun.

Apa yang anda dapat dari pakej ini?

8 Buku:

8 judul buku
8 judul buku

1. Mari Belajar Menulis Abjad huruf kecil
2. Mari Belajar Menulis Abjad Huruf besar
3. Mari Belajar Menulis Nombor, Bentuk dan Warna
4. Mari Belajar Menulis Badan Saya
5. Mari Belajar Menulis Binatang
6. Mari Belajar Menulis Kenderaan
7. Mari Belajar Menulis Buah-Buahan dan Sayuran
8. Mari Belajar Menulis Jawi

PERCUMA!
★ 3 Whiteboard Marker
★ Buku Mewarna Ara dan Buku Mewarna Aris

Set belajar menulis
Set belajar menulis

Tengok video untuk ajar anak menulis di youtube

Untuk Melayakkan Anda Dapat 6 Free Gifts tersebut,

Telefon/SMS/WhatsApp “BUKU MAGIK” ke 017 223 5362

Atau anda boleh terus buat pembayaran RM64 termasuk caj pos Semenanjung Malaysia.

RM67 termasuk caj pos ke Sarawak atau RM69 termasuk caj pos ke Sabah

 

Selepas bayar, boleh Call/SMS/WhatsApp ke no 017 223 5362  nama bank (maybank atau CIMB), tarikh bayaran, masa bayaran, jumlah bayaran, nama produk, nama penuh, alamat penghantaran, dan juga phone no untuk uruskan penghantaran produk.

(Visited 413 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge